Wat levert EeZZer op?

VOORDELEN

PRESTATIE VERBETERING

Doordat EeZZer met concrete (proces)taken werkt is het voor een medewerker heel duidelijk wat er verwacht wordt gedurende de dagelijkse werkzaamheden. Deze duidelijkheid zorgt voor een scherpe focus en een verbetering in de prestaties.

BETROKKENHEID

Iedere medewerker heeft zelf wel eens de ervaring gehad van het niet goed weten hoe hun werk bijdraagt aan de koers van de organisatie. Omdat EeZZer de taken van een medewerker koppelt aan de doelen van de organisatie weten de medewerkers heel goed wat hun bijdrage is aan het grote geheel. Dit leidt in het algemeen tot een grotere betrokkenheid van de medewerkers bij de organisatie.

TIJDSBESPARING

Stel je een evaluatiecyclus voor zonder de onhandige A4'tjes of excel spreadsheets. Een personeelsdossier en ontwikkelingsplan waarbij alle acties, doelen en afspraken op elk moment van de dag opvraagbaar zijn. Met EeZZer bespaar je de gehele organisatie veel tijd (en dus geld) en daar houdt iedereen van.

BEHOUD MEDEWERKERS

Omdat EeZZer gebruik maakt van concrete taken en kritische gedragingen is het verwachtingspatroon, voor zowel de medewerker als de leidinggevende, inzichtelijk. Aan de hand hiervan kan een duidelijk ontwikkelplan opgesteld worden dat voldoet aan de behoeften van de medewerker. Dit zorgt ervoor dat je als organisatie je medewerkers makkelijker kan behouden.

VOORSPELLENDE HR-MODELLEN

Met EeZZer haal je de mogelijkheid in huis om vooruit te kijken: Welke medewerkers zijn geneigd jouw organisatie te verlaten? Welke vaardigheden voorspellen een goede performance? Welke kennis en kunde verlies je door bijvoorbeeld medewerkers die met pensioen gaan? Met EeZZer verzamel je data waarmee je verder kunt kijken.

GERICHTE TRAINING

Door te evalueren op basis van de gedetailleerde en concrete functieprofielen binnen EeZZer kunnen er snel en duidelijk gebieden geïdentificeerd worden waar behoefte is aan training en ontwikkeling op zowel individueel als team- of afdelingsniveau. Dit zorgt ervoor dat je als organisatie gerichter en effectiever trainingen of opleidingen kunt aanbieden.

BETERE DIALOOG

Omdat EeZZer gebruik maakt van zo duidelijk en objectief mogelijk omschreven taken kunnen deze makkelijk geobserveerd worden. Dit zorgt ervoor dat de dialoog tussen medewerker en leidinggevende van hogere kwaliteit is.

CLOUDHOSTING

EeZZer is een SaaS (Software as a Service), wat betekent dat de applicatie gehost wordt in de cloud. Hierdoor kun je op elk gewenst moment en vanaf elke computer met een internetverbinding inloggen op de software. Natuurlijk heeft de beveiliging van je gegevens de hoogste prioriteit. Daarom is onze applicatie AVG-proof en besteden we veel aandacht aan de versleuteling van gegevens en het opslaan van je data.

DOSSIER OPBOUW

Soms wil je een medewerker misschien intensiever volgen dan gebruikelijk, omdat je bijvoorbeeld ontevreden bent over het functioneren of om een high potential juist extra te belonen. Met EeZZer leg je het functioneren en presteren (of het ontbreken daarvan) zorgvuldig vast in een digitaal personeelsdossier.

EEZZER MAAKT ONTWIKKELEN LEUK EN MAKKELIJK